Echipa germană Bayern Munchen a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 8-0, formaţia Darmstadt, în etapa a 9-a din Bundesliga. Toate golurile s-au înscris în repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Manuel Neuer revenit în poartă după aproape un an de absenţă, Bayern a primit un cartonaş roşu încă din minutul 4, când a fost eliminat Joshua Kimmich. Au urmat alte două eliminări, ambele în tabăra oaspeţilor. Klaus Gajsula a primit roşu în minutul 21, iar Matej Maglica în minutul 41. După patru minute, Leroy Sane a înscris, dar arbitrul a anulat reuşita gazdelor după consultarea VAR, pentru ofsaid.

Jocul s-a schimbat total în repriza secundă, când pe teren a existat o singură echipă, Bayern. Bavarezii au înscris de opt ori, golul al şaselea fiind marcat de Harry Kane din propria jumătate de teren, în minutul 69.

Bayern s-a impus cu 8-0, prin golurile marcate de Harry Kane (min. 51, 69, 88), Leroy Sane (min. 56, 64), Jamal Musiala (min. 60, 76) şi Thomas Muller (min. 71). Kane a ajuns la 12 goluri înscrise în Bundesliga, fiind pe locul al doilea în clasamentul golgeterilor, după Serhou Guirassy, care are 14 goluri.

În clasament, Bayern a trecut, deocamdată, pe primul loc, cu 23 de puncte, iar Darmstadt este pe locul 14, cu 7 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.