Meciul din Bundesliga 2 dintre Hansa Rostock şi Hamburger SV a fost întrerupt, sâmbătă, din cauza unor maşinuţe cu fumigene care au intrat pe teren, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două maşinuţe au intrat pe teren în minutul 10, degajând fum albastru şi alb.

După o scurtă întrerupere, stewarzii au dat cu piciorul maşinilor înainte de a le îndepărta pentru ca jocul să poată fi reluat. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Scene similare au avut loc în toată Germania, în semn de protest faţă de o propunere de vânzare a unei participaţii la drepturile de joc din Bundesliga unui investitor de capital privat.

Patru din cele cinci meciuri din Bundesliga de sâmbătă au fost întrerupte de proteste, fanii aruncând monede de ciocolată şi bile pe teren.

Protestele sunt un răspuns la un plan al DFL, grupul de cluburi germane care organizează Bundesliga, de a vinde o cotă de 8% din viitoarele drepturi TV în schimbul unei infuzii de capital pentru a ajuta la comercializarea şi promovarea campionatului în întreaga lume.

Propunerea a fost aprobată de o majoritate de două treimi din cluburile germane în decembrie, deşi grupurile de suporteri au cerut un alt vot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.