Atacantul Constantin Budescu a declarat, joi seară, că arbitrajul Ovidiu Haţegan a favorizat echipe CFR Cluj în meciul cu FCSB, scor 1-1, din Liga I, el afirmând că trebuia acordat penalti la duelul dintre Bryan Nouvier şi Romario Benzar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este bine că am reuşit să revenim, este un punct meritat. Puteam să cştigăm dacă primeam acel penalti. A fost penalti destul de clar. În această seară, acel 5 la sută al gazdelor, s-a transformat în 15 la sută. Mă bucur că am marcat, noi am încercat să jucăm fotbal. Ne dorim să obţinem cât mai multe victorii, vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Budescu, la Digi Sport.

Budescu a afirmat că la echipa naţională nu a fost respectat. " M-aţi zăpăcit cu naţionala. Nu mă interesează naţională, am fost acolo, nu m-au respectat, dacă mă cheamă, mă voi duce cu drag".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, FCSB, în etapa a XI-a a campionatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.