Pentru a suplini indisponibilitatea unora dintre Stejari pentru următoarele două meciuri de la Cupa Mondială de rugby, au fost convocaţi centrii Alexandru Bucur (29 ani) de la SCM USV Timişoara şi Mihai Graure (20 de ani) de la CS Dinamo, precum şi mijlocaşul la deschidere Luca Nichitean (24 ani) de la CSM Ştiinţa Baia Mare. Ei îi vor înlocui în lot pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac şi Hinckley Vaovasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma celor două meciuri disputate până acum, cel cu Irlanda şi cel cu Africa de Sud, în rândul echipei au apărut accidentări şi probleme medicale.

Competiţia s-a încheiat pentru centrul Taylor Gontineac, accidentat în meciul cu Africa de Sud, acesta fiind diagnosticat cu o luxaţie posterioară de umăr drept şi fractură posterioară de glenoidă.

Examenele amănunţite efectuate luni au arătat că Vaovasa nu mai poate continua competiţia din cauza unei leziuni labrale la umărul stâng.

Şi leziunea suferită de Gabriel Pop la muşchiul oblic extern la nivelul coastei 11 va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, motiv pentru care jucătorul va fi înlocuit.

Altfel, titulari în ambele partide disputate la Cupa Mondială, căpitanul Cristi Chirica şi Vlad Neculau sunt în plină recuperare în urma unor întinderi musculare abdominale, aceştia având şanse mari să fie apţi pentru meciul de sâmbătă, cu Scoţia.

Incert, în acest moment, pentru partida cu Ciulinii este Tudor Boldor, care a suferit o disjuncţie acromio-claviculară la umărul stâng.

Stejarii se pregătesc în continuare la baza din Libourne, lângă Bordeaux, oraş unde sunt cantonaţi, urmând să facă deplasarea spre Lille, joi, 28 septembrie.

Naţionala de rugby a României va disputa cel de-al treilea meci de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa, sâmbătă, 30 septembrie, când Stejarii vor întâlni Scoţia, pe Stade Pierre-Mauroy de la Lille. Partida are loc la ora 22:00 şi poate fi urmărită în direct pe Orange Sport 3 şi Digi Sport 2.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.