Căpitanul echipei Brighton, Bruno, a lăudat noua achiziţie a formaţiei sale, atacantul Florin Andone, despre care a spus că se va adapta repede în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că o să fie uşor pentru el datorită mentalităţii lui. El este român. S-a mutat în Spania când avea 12 ani. A muncit din greu, a crescut în ligi inferioare. Îmi place acest tip de jucători, deoarece ca să ajungă unde este el acum a transpirat atât de mult şi poţi vedea asta. Este atât de deschis la minte şi cred că se va adapta repede", a declarat spaniolul de 37 de ani publicaţiei The Argus.

Andone a fost transferat în această vară de Brighton de la Deportivo La Coruna. Înternaţionalul român de 25 de ani a jucat în două sezoane la Depor, evoluând 69 de meciuri în campionat şi Cupa Spaniei şi marcând 18 goluri şi oferind şase pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.