Brigitte Năstase, soţia fostului tenisman Ilie Năstase, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că se desparte de soţul său, ea declarându-se dezamăgită de acesta. Ea face anunţul dând share unui articol care prezintă imagini cu Ilie Năstase alături de o tânără blondă, într-un restaurant de lux.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi.... Alegerea a făcut-o, ca de obicei, el", scrie Brigitte Năstase.

Ea a anunţat în urmă cu mai mult timp că este bolnavă şi ca va fi supusă unei intervenţii chirurgicale la Viena, iar de atunci a fost de mai multe ori plecată în străinătate, pentru a urma diverse tratamente.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.