Fundaşul brazilian Dani Alves a semnat cu Pumas de Mexico până la încheierea actualului sezon, a anunţat multipla campioană mexicană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător al Barcelonei, care a revenit la clubul catalan în sezonul 2021-2022, ajunge liber de orice contract, după aproape 20 de ani de carieră în Europa şi o trecere la FC Sao Paulo între 2019 şi 2021.

"Pentru mulţi, venind aici s-ar putea să sune nebunesc, dar pentru mine fotbalul înseamnă mult mai mult decât să dau cu piciorul sau să urmăresc o minge”, a spus el în timpul prezentării sale de sâmbătă.

Pumas UNAM ocupă în prezent locul 8 în clasament.

Internaţionalul brazilian trecut pe la Bahia, Sevilla, FC Barcelona, Juventus sau PSG, a câştigat în total 44 de trofee.

La rândul lor, Pumas, care joacă în prima divizie din 1962, au fost încoronaţi de şapte ori campioni ai Mexicului, cu un ultim titlu datând din 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.