Antrenorul FC Dinamo, Florin Bratu, a declarat, vineri, că mijlocaşul Dan Nistor este "liniştit din toate punctele de vedere", după ce nu s-a materialziat transferul său la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nistor, în momentul de faţă, este un jucător liniştit, din toate puncte de vedere. S-a stabilizat, aşa, situaţia, în jurul lui şi nu cred că ar trebui să ne mai gândim la alte lucruri, pentru că nu îşi au rostul. Nu (pleacă la FCSB). De salariul lui, trebuie să îi întrebaţi pe cei din administrativ, eu mă ocup doar de antrenamente şi de jocurile echipei Dinamo şi nu de lucrurile administrative. L-aţi văzut în meciul cu cei de la Sibiu jucând bine şi dând centarera de gol în minutul 94. Dacă era afectat (n.r. - că nu a fost transferat la FSB), îl vedeaţi lângă mine, pe bancă. Din contră, se ambiţionează foarte mult pentru a demonstra", a declarat Bratu, într-o conferinţă de presă. 

El a afirmat că se aşteaptă la un meci dificl cu CSU Craiova, sâmbătă, în campionat.

"Va fi un meci extrem de dificil, ne va aştepta un public foarte, foarte ostil. Dar, venind după această victorie foarte muncită, cu Hermannstadt, echipa are un moral bun şi este dispusă mâine seară să lupte pentru un rezultat bun în Bănie. Respect publicul craiovean, pentru că e un public cunoscător de fotbal, un public pătimaş şi mâine sperăm să fie cât mai mulţi la stadion. Sunt doi jucători exemplari în campioantul nostru, Mitriţă şi Bancu, doi jucători foarte buni, pe care îi respectăm foarte mult, aduc un plus de valoare în campionatul nostru, dar nu vom lua măsuri speciale. Cei care vor juca în zona lor vor da maximum pentru a-i bloca. Gazonul va fi o problemă pentru ambele echipe", a precizat tehnicianul.

Bratu ar dori să aibă jucători dinamovişti la echipa naţională: "Mi-aş fi dorit să văd şi jucători de la Dinamo la echipa naţională, dar cred eu că, pe viitor, Mirel Rădoi, având şi o discuţie cu el... Eu încerc să-l înţeleg şi îl înţeleg pentru că e antrenor, îşi face o strategie, cu siguranţă în meciruile următoare va fi mult mai atent la ceea ce înseamnă clubul Dinamo."

Meciul CSU Craiova - FC Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 21.30, în etapa a VII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.