Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard, acum pe locul 164 WTA după ce a fost locul 5 mondial, în 2014, a produs iritare pe Twitter, după ce a postat un mesaj cu întrebarea "Cine este tipul cu care joacă Djokovici?", referitor la italianul Marco Cecchinato, locul 72 ATP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au considerat o lipsă de respect din partea jucătoarei canadiene şi au taxat imediat postarea ei.

 

"Locul lui în clasament este mai bun decât al tău. Adevărata întrebare este cine eşti tu?", a scris unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

 

"Cine este genie Bouchard. Mai joacă tenis?", a postat altul.

Jucătoarea s-a apărat, spunând că nu mai auzise înainte de jucătorul italian.

 

"Wow, <tweet-ul> meu nu a fost lipsit de respect. Am întrebat cu adevărat pentru că nu am mai auzit de el şi el era în sferturile (acum în semifinalele) unui Grand Slam", a precizat ea.

Italianul Marco Cecchinato, locul 72 ATP, l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), 1-6, 7-6 (11), pe sârbul Novak Djokovici, locul 22 ATP, calificându-se pentru prima dată în cariera sa în semifinalele unui turneu de Grand Slam, la Roland Garros.

Tenismenul de 25 de ani, care l-a eliminat pe Marius Copil în primul tur, în cinci seturi, s-a impus după un meci de trei ore şi 26 de minute şi după ce a evitat decisivul, salvând trei mingi de set.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.