Fotbalistul formaţiei AS Roma, Borja Mayoral, a declarat că nu îl îngrijorează foarte tare faptul că la echipă sunt câteva cazuri de coronavirus, deoarece el a avut Covid-19 şi acum are anticorpi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mayoral a fost împrumutat de Real Madrid la AS Roma la 2 octombrie, ceea ce înseamnă că fotbalistul era în Spania atunci când a avut coronavirus.

“Sunt câteva cazuri pozitive în echipă, dar nu sunt prea îngrijorat, pentru că eu am avut coronavirus vara asta. Am avut câteva simptome şi nu am putut juca până la finalul sezonului, dar acum sunt mai relaxat pentru că am dezvoltat anticorpi, aşa că nu cred că mă pot reinfecta”, a afirmat jucătorul într-o discuţie pe Instagram.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Potrivit football-italia.net, Borja Mayoral face parte dintr-o categorie de risc, el suferind de diabet de tip 1. “Diabetul nu m-a împiedicat să ajung unde sunt acum. M-a ajutat să mă maturizez şi să învăţ multe lucruri. Oamenii mă întreabă mereu ce nu am voie să mănânc, dar sănătatea este cea mai importantă. Avem cu toţii un moment pe lună când renunţăm la reguli, dar dieta este importantă pentru un sportiv profesionist, în special dacă este diabetic”, a spus Mayoral în discuţia din social media, pentru pagina Sweet Warrior.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.