Atacantul congolez Jeremy Bokila, care a jucat la Petrolul Ploieşti în sezonul 2012-2013, a declarat că naţionala României este mai bună ca altădată, subliniind că pentru el a fost greu să joace, mai ales că îi cunoştea pe jucătorii din echipa "tricoloră".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am reuşit să facem un egal cu România, este un rezultat bun. A fost o presiune să joc, pe majoritatea îi cunosc. Sunt mai buni decât altădată, cred că sunt mult mai buni. Am fost doar imprumutat în Turcia şi voi vedea ce voi face", a declarat Bokila la Digisport.

Echipa naţională a României, aflată în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Franţa, a terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa statului RD Congo, într-un meci amical disputat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como.

România a deschis scorul prin Stanciu, în minutul 27, RD Congo restabilind egalitatea prin Bokila, în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.