Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat că victoria cu CS Universitatea Craiova a venit după un joc fantastic al echipei lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur foarte mult pentru jucători, mă bucur pentru că ştiu cât muncesc, ştiu cât suferă, cât au suportat până acum tot felul de critici. Mă bucur pentru că şi-au dat seama că doar cu atitudine şi doar cu unitate reuşeşti să faci lucruri bune. Astăzi au avut atitudine şi au reuşit să joace contra unei echipe foarte bune. Îi felicit pentru că au marcat. Le-am spus că uşor, uşor echipa îşi va reveni, pentru că în ultimele două meciuri am marcat câte două goluri şi eram convins că vom marca, pentru că am jucători buni. Îi felicit pentru că a fost un joc fantastic. Am dominat jocul de la un capăt la altul, consider eu, din punct de vedere tactic. Nouă ne lipsea o victorie, un gol. La jocul cu Chindia, copiii au făcut un efort mare, am condus cu 1-0, am primit gol în minutul 90+2, atunci am fost criticaţi foarte aspru şi e normal că jucătorii îşi pierduseră un pic încrederea. După aceea am făcut jocuri bune, ne-a lipsit doar golul. Acum am marcat patru goluri şi mă bucur foarte mult. La jocul cu Craiova am abordat acelaşi sistem tactic de la jocul trecut, când am câştigat cu 2-0, cu Man şi cu Coman vârf, cu Olaru în spatele lor, cu Tase inter şi cu Oaidă. Din păcate, Olaru s-a accidentat, cred că are fractură de pomete, în situţiile astea cred că se dă şi cartonaş roşu, dar trecem peste. A intrat Vînă şi l-am trecut pe Tase ca al doilea decar şi jocul a decurs normal. După pauză am schimbat în 4-3-3 şi aşa am reuşit să-i blocăm şi să schimbăm din mers anumite lucruri. Îmi felicit jucătorii pentru că au ştiut să interpreteze foarte bine jocul şi consider că până acum toate jcourile naostre au fost poate nu spectaculoase, dar am dominat, am avut posesie mai mare decât toţi adversarii, dar nu am marcat, ne-au lipsit golurile, iar astăzi au venit golurile. Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru, iar în momentul în care am condus, am vrut să securizăm cumva rezultatul şi l-am introdus pe Filip. Am vrut să închidem jocul, dar din fericire am mai marcat. Nu are de ce să fie presiune pe Vlad, i-am spus <apără ce e de apărat, nu trebuie să faci minuni în poartă, apără mingile simple care trebuie apărate>. Nu cred că titlul se joacă la Cluj, mai sunt etape. Nu ştiu dacă e decisiv, e adevărat că o victorie ne va include în lupta pentru campionat. Până atunci vreau să mă bucur cu jucătorii mei, cu suporterii care sunt sigur că sunt alături de noi", a declarat Vintilă, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 5 pe locul 2, la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, luni, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în această etapă. Partida s-a disputat fără spectatori, ca măsură de protecţie împotriva extinderii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus.

Au marcat: Oaidă '23 şi '57, Fl. Tănase '79, Man '84 / Bărbuţ '45.

În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 29 de puncte, FCSB - 26 de puncte, CSU Craiova - 26 de puncte, Astra Giurgiu - 24 de puncte, FC Botoşani - 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 22 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.