Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, luni seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 0-0, că pentru echipa patronată de Gigi Becali este un punct câştigat, subliniind că acest punct poate duce la câştigarea titlului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un punct câştigat. Se adaugă în zestrea noastră. Decât deloc, e bine şi aşa. Cu Clinceni, se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulţi care se pricep foarte bine la fotbal spuneau că partida e câştigată dinainte. Nu am putut desface o apărare aglomerată, nu este un lucru îmbucurător. Şuturi la poartă am avut, dar am greşit ultima pasă, învăţăm din asemenea meciuri, care ne fac mai puternici. Nu vrem să mai trecem prin asemenea momente. E un lucru bun că nu am pierdut. Nu s-a terminat campionatul acum, mai sunt meciuri de jucat. Nu am reuşit să mulţumim suporterii.  Au tras de timp, s-au aşezat pe jos, dar noi trebuia să marcăm. Mergem mai departe. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni. Mai sunt 12 etape. Urmează un alt joc, sunt trei puncte în joc, dar e şi derby-ul cu Dinamo. Orice joc are particularităţile mici”, a declarat Vintilă.

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, pe teren propriu, în etapa a XXIV-a a Ligii I, şi a ratat şansa de a ajunge la trei puncte de liderul CFR Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.