Tehnicianul Bogdan Vintilă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să obţină victoria în meciul cu Academica Clinceni, mai ales că în ultimii ani au fost probleme cu echipele mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Faptul că vor juca împotriva noastră le va da un plus de adrenalină şi de entuziasm. Ne întoarcem pe Arena Naţională şi ne-am dori ca odată cu acest joc să avem suporteri mai mulţi în tribună, să ne încurajeze. E important, pentru că în anii precedenţi cu echipele mici au fost probleme. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Acum, cu cine le luăm, chiar nu contează, dar sunt importante cele trei puncte. Indiferent ce parcurs ai în campionat, în momentul în care joci contra FCSB-ului, este meciul care îţi poate salva un sezon. Cel puţin ca imagine. Pe mine mă interesează doar ce face FCSB. Şi eu vreau să câştig", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

FCSB joacă, luni, de la ora 20.00, cu Academica Clinceni, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.