Mijlocaşul Bogdan Vătăjelu a înscris un gol în meciul pe care echipa lui, Jablonec, l-a câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), cu FK Teplice, în etapa a XXIV-a a campionatului Cehiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moulis a deschis scorul, în minutul 47, marcând pentru echipa oaspete, Vătăjelu a egalat, în minutul 53, cu un şut de la aproximativ opt metri, din poziţie centrală, iar Sobol a adus victoria gazdelor, prin reuşita lui, din minutul 74. Românul a jucat tot meciul şi a marcat al doilea său gol în acest sezon, în campionat.

În urma acestui rezultat, Jablonec a urcat provizoriu, de pe locul 5 pe locul 4, cu 40 de puncte. Lider este Slavia Praga, cu 58 de puncte, urmată de Viktoria Plzen, cu 55 de puncte şi Sparta Praga, cu 44 de puncte, dar toate aceste echipe nu au jucat încă în etapa cu numărul 24.

FK Teplice rămâne pe locul 9, cu 29 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.