Bogdan Mara, oficial al clubului Astra Giurgiu, a declarat, miercuri seară, că gruparea a reuşit să rezolve o mare parte a problemelor financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt bucuros că am arătat maturitate, am tratat meciul serios, chiar dacă Eugen Neagoe a schimbat mai mulţi jucători. Avem un lot bun, valoros, îi felicit pe jucători pentru lucrurile făcute în ultima perioadă, pentru că a fost greu. Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii, urmează să ajungem la zi. E un pas înainte, mai ales că mulţi nu ne dădeau şanse de a supravieţui. Aceste probleme ne-au unit. Doamna Nicoleta Niculae a fost alături de echipă, s-a ţinut de cuvânt cu tot. Vor fi plătite şi impozitele şi tot ce trebuie pentru obţinerea licenţei de Europa şi de Liga 1”, a spus Mara, potrivit Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Petrolul Ploieşti, scor 3-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.