Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat, luni seară, că este convins că formaţia sa va reuşi calificarea în play-off-ul Ligii I, în ultima etapă a sezonului regulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicit echipa, dar sunt convins că săptămâna viitoare vom aduna punctul sau punctele necesare pentru play-off. E fotbal, se poate întâmpla orice. Nu am reuşit să facem 3-1 şi să închidem jocul, apoi am primit şi acel gol din poziţie suspectă de ofsaid, dar asta este, o să obţinem calificare în ultima etapă.  Am avut probleme, pentru că Sibiul este o echipă de talie inaltă, sunt buni la fazele fixe, ştiam asta şi am pregătit meciul, dar din păcate, exact acest lucru ne-a costat. Ne-am creat şi situaţii destul de mari, dar din păcate, nu am reuşit să luăm decât un punct.  Ioniţă este un plus pe faza ofensivă, ştie jocul, are calitate, e un plus pentru noi şi aşteptăm uşor-uşor să ne ajute", a spus Bogdan Andone la finalul meciului.

Astra Giurgiu are nevoie de un punct în ultima etapă a sezonului regulat, în meciul cu Sepsi OSK, pentru a se califica în play-off-ul Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.