Antrenorul Bogdan Andone a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O despărţire care era previzibilă din cauza ultimelor rezultate. Antrenorul este cel care plăteşte. Dar sunt împăcat că am făcut tot ce a ţinut de mine, de noi. Sper ca Edi (n.r. - Iordănescu) sau cine vine la echipă să nu se mai confrunte cu problemele cu banii pentru că pe ăla care îmi zice că jucătorii pot trece la nesfârşit peste asta îl contrazic tare. Sau, ok, se mai pot conecta dacă ştiu clar că peste o săptămână, o lună, banii se plătesc, au o hârtie, ceva, la mână. De promisiuni toată lumea e sătulă. În sezonul asta nu aveau nimic semnat! La antrenamente, în vestiar numai de bani se vorbea. Patru luni fără salarii nu sunt puţine. Plus alte restanţe", a declarat Bogdan Andone pentru Digi Sport.

El consideră că demiterea lui este o nedreptate, în condiţiile în care a Astra a terminat pe lcoul 3 sezonul trecut, în Liga I.

"Rămân cu satisfacţia că Astra a terminat pe podium deşi ne-au fost luate trei puncte chiar când ajunsesem pe locul 1 înainte jocului de la Cluj, cu CFR, că Astra are doi jucători la echipa naţională şi probabil ar fi fost şi al treilea, Budescu, dacă nu se accidenta, şi că Denis a fost cel mai bun marcator din play-off. Nu am însă cum să uit că nu am putut juca în Europa. În momentul ăsta nu ştiu dacă pot fi extrem de obiectiv, dar mi se pare o nedreptate, deşi, repet, sunt conştient că s-a luat un punct din 15", a mai zis antrenorul.

În acest sezon, Astra ocupă locul 16, ultimul, cu un punct în cinci etape.

Fost antrenor al FCSB, Andone era pe banca Astrei din octombrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.