Tehnicianul Bogdan Andone a declarat, miercuri, la prezentarea oficială la FC Voluntari, că îşi doreşte ca noua sa echipă să încheie sezonul regulat pe un loc de play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o provocare. Va fi un sezon dificil, dar suntem aici împreună să creăm o echipă bună, o echipă competitivă şi să terminăm cât mai sus în clasament. Poate cu puţină nebunie să încercăm să ne batem la locul şase, loc de play-off. Asta este ceea ce îmi doresc. Sunt convins că şi oamenii din conducerea clubului îşi doresc acest lucru. E un contract pe un an şi jumătate pe care vreau să-l ducem la bun sfârşit şi în sezonul viitor să fim una din echipele bune, care creează probleme oricărui adversar. Sunt convins că împreună cu conducerea clubuluui şi cu jucătorii vom avea un sezon cum ni-l dorim cu toţii”, a spus Andone.

El a precizat că FC Voluntari are nevoie de întăriri: “Avem nevoie de câţiva jucători ca să ne echilibrăm pe poziţii. Sunt bucuros că domnul Bălănescu a reuşit transferul lui Droppa, de la Gaz Metan Mediaş, şi mai suntem în discuţii cu 3-4 jucători care sunt utili, care au evoluat în campionatul nostru”.

Bogdan Andone a devenit marţi antrenorul echipei FC Voluntari, el semnând un contract pe un an şi jumătate. Andone îi va avea ca secunzi pe Octavian Chihaia şi Vasile Maftei. Eduard Stăncioiu va fi antrenor cu portarii, iar Massimo Stalteri preparator fizic.

FC Voluntari s-a despărţit săptămâna trecută de antrenorul Mihai Teja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.