Meciul de dublu Irina Bara/Monica Niculescu – Kaja Juvan/Tamara Zidansek, care va decide echipa calificată la turneul final al Billie Jean King Cup, a fost suspendat sâmbătă din cauza ploii şi se va relua duminică, la Koper.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul opririi jocului, după 34 de minute de joc, scorul era 3-3.

Slovenia este la egalitate cu România, scor 2-2, după meciurile de simplu jucate vineri şi sâmbătă.

În primul meci de sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek, scor 3-6, 7-6 (4), 7-5, în trei ore şi şapte minute, după ce Ana a condus cu scorul de 5-2 în setul decisiv.

Jaqueline Cristian a pierdut apoi, scor 2-6, 4-6, meciul cu Kaja Juvan, într-o oră şi 15 minute, aşa încât scorul general al întâlnirii a devenit 2-2.

Partida decisivă, cea de dublu, ar fi trebuit să aibă ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik, dar gazdele au decis să meargă pe mână jucătoarelor care au câştigat sâmbătă, adică Kaja Juvan şi Tamara Zidansek.

Meciul s-a întrerupt din cauza ploii şi se va relua duminică, la ora 12:00.

Vineri, în primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. Al doilea meci a fost câştigat, tot vineri, de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

Învingătoarea întâlnirii de la Koper se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.