FRF a pus în vânzare, începând de luni, biletele pentru meciul pe care reprezentativa Under 21 a României îl va disputa, la 12 octombrie, de la ora 19.00, cu Ţara Galilor, în preliminariile pentru Euro-2019, la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele costă zece lei şi sunt disponibile online numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro. Tichetele sunt disponibile numai prin opţiunea Print-at-home, prin care suporterii îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

Din 11 octombrie, biletele vor fi puse în vânzare şi la casieriile de la Stadionul Doctor Constantin Rădulescu. Programul caselor de bilete va fi între 12.00 şi 19.00.

Neînvinsă până acum, naţionala U21 mai are nevoie de 4 puncte în ultime două jocuri, cu Ţara Galilor, la Cluj-Napoca, şi cu Liechtenstein, la 16 octombrie, la Ploieşti, pentru a fi sigură de locul întâi. Cele 9 câştigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.