Marius Bilaşco, cel care a stat pe banca tehnică a echipei CFR Cluj în calitate de antrenor principal după plecarea lui Dan Petrescu, a recunoscut că formaţia ardeleană a fost dominată de ŢSKA Sofia, dar a precizat că este important faptul că scorul de 0-0 îi oferă în continuare campioanei României şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost momente bune în prima repriză, când puteam să marcăm. Din păcate nu am făcut-o, iar în a doua repriză am început să ne retragem parcă prea devreme şi am pierdut teren. ŢSKA a dominat mai mult, a fost în terenul nostru mai mult, a avut ocazii mai multe. Până la urmă e un rezultat de egalitate care ne dă speranţe ca la ultima partidă să mergem cu încredere şi cu şanse de calificare. Băieţii au avut atitudine, adversarul a fost unul care are calitate, nu a fost un meci uşor pentru noi, dar au fost momente importante pe care noi nu am reuşit să le gestionăm în timpul partidei. Mă refer la oportunităţile pe care le-am avut de a marca. Au fost situaţii când am recuperat bine mingea sus şi nu am avut continuitate. Chipciu fost eliminat foarte uşor. Noi chiar ne pregăteam să facem o schimbare în acel moment şi a fost acea eliminare, prea uşor la nivelul acesta. (n.r. - despre meciul de la Roma) Auzeam în timpul reprizei a doua nişte voci în spatele băncii noastre, care ne ţineau la curent cu rezultatul. (n.r. - la Berna) Suntem nevoiţi să marcăm, dacă câştigam aveam nevoie de un egal cu goluri, minim 2-2, ceea ce era destul de complicat. Mai repede obţinem o victorie cu 1-0 decât un rezultat de 2-2. Era important să ajungem la ultimul meci, să fim la mâna noastră şi să putem avea şanse. Dacă mergeam la ultima partidă fără şanse nu cred că era un sentiment plăcut pentru noi", a declarat Bilaşco, la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din etapa a cincea a grupei A a Ligii Europa. În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins acasă, scor 3-1, echipa Young Boys Berna. Clujenii şi elveţienii vor lupta în ultima etapă pentru calificarea în 16-imile competiţiei.

La Cluj-Napoca, în minutul 85, de la gazde a fost eliminat Chipciu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Chipciu a primit primul cartonaş în minutul 54.

Echipa clujeană a fost condusă de pe bancă de Marius Bilaşco, după ce Dan Petrescu s-a despărţit luni de CFR.

În ultima etapă, săptămâna viitoare, CFR Cluj va juca în deplasare cu Young Boys Berna şi ŢSKA Sofia va întâlni acasă AS Roma.

Clasamentul grupei este următorul: 1. AS Roma – 13 puncte, 2. Young Boys – 7 puncte, 3. CFR Cluj – 5 puncte, 4. ŢSKA Sofia – două puncte.

AS Roma este calificată în 16-imile Ligii Europa, iar ŢSKA nu mai are nicio şansă să acceadă în faza următoare.

CFR Cluj are nevoie de o victorie la Berna, pentru calificarea în 16-imile competiţiei. Cu orice alt rezultat va părăsi Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.