Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, duminică seară, că echipa clujeană nu se va prezenta la următorul meci din Liga I, în semn de protest faţă de arbitraje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poţi să pierzi un mci de fotbal, dar un în maniera aceasta, nu să influenţeze arbitrii. Sunt trei penaltiuri, dintre care două clare, plus avem un gol anulat. Suntem clar dezavantajaţi. Se continuă în aceeaşi manieră. E clar că nu avem nicio şansă. Să vii să arbitrezi de o asemeea manieră pe CFR Cluj acasă, deja mi se pare că este o tentă. În acest moment suntem echipa dezavanatajată de decizii de arbitraj. Decizia patronului este de a nu ne prezenta la următoarea partidă. În semn de protest. De la Roma vom veni la Cluj, nu vom mai merge la Piteşri pentru următoarea etapă de campionat. Nu e vorba doar de această partidă. Se întâmplă din play-off-ul campionatului trecut. Nu putem să jucăm în asemenea condiţii. Când bagi mingea în poartă regulamentar şi ţi se scoate mingea din poartă... Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil. Un gol decisiv care până la urmă ne aducea în joc. Este tragic ce se întâmplă. Un rezultat de egalitate era mai  just. Este un mesaj care vine direct de la patron. Este decizia dânsului”, a spus Bilaşco la posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Deaconu ’27 şi Cardoso ’60. Pentru CFR Cluj a înscris Ciobotariu, în minutul 90+2.

În minutul 68, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.