Sportivii români au câştigat cinci medalii de aur şi una de argintt la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori, care s-au desfăşurat în acest weekend la Munchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În proba de dublu rame feminin, s-au impus Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica.

Iliuţă-Leontin Nutescu şi Andrei-Petrişor Axintoi au dominat cursa în Finala A a probei de dublu rame masculin.

Cursa de patru rame feminin a fost câştigată de Elena-Maria Robitu, Daria-Ioana Dinulescu, Ancuţa-Adelina Ungurean şi Maria Guzran.

La patru vâsle feminin s-au impus Andreea-Fabiola Iorgovan, Elena-Diana Suta, Ana-Maria Matran şi Diana-Ionela Petian.

De asemenea, proba de 8+1 masculin a fost câştigată dee Marian Ştefan Dunca, Constantin Emanuele Sterea, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Andrei Hemen, Eduard Angel Moldovan, Gavril Dumbrava, Alexandru-Gabriel Stetco, Cosmin Iulian Plesescu şi Cornel-Traian Ieremciuc.

Medalia de argint a venit în proba de 8+1 feminin, fiind obţinută de Mariana-Laura Dumitru, Ana-Maria Loghin, Elena-Andreea Cerbu, Petruta-Ionela Popa, Elena Silvia Mocanu, Valentina Amalia Azoitei, Alexndra-Georgiana Ruscuta, Victoria-Stefania Petreanu şi Florentina-Georgiana Neculaeasa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.