Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 WTA, şi-a amânat revenirea pe teren după accidentarea suferită anul trecut la genunchi, declarând forfait pentru turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte tristă să anunţ că nu voi putea evolua la Dubai Duty Free Tennis Championships, săptămana viitoare. Nu sunt sută la sută încă şi la recomandarea medicilor şi echipei mele nu vreau să-mi asum niciun risc să-mi reaccidentez genunchiul. Cu fiecare zi sunt mai apropape de revenirea pe teren, dar să joc la Dubai este prea devreme. Sper să pot veni şi juca la Dubai anul viitor", a declarat Andreescu, potrivit site-ului oficial al organizatorilor.

Ea ar putea să participe la turneul din următoarea săptămână, cel de la Doha, de categorie Premier 5.

Jucătoarea de origine română s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci, ratând Australian Open.

Ea a fost convocată în lotul Canadei care s-a deplasat la Biel, în Elveţia, pentru întâlnirea din FedCup, disputată week-end-ul trecut, dar nu a jucat.

La Dubai, Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numărul 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.