Jucătorul de tenis Bernard Tomic a câştigat aproape cinci milioane de dolari din tenis, iar, într-un interviu pentru Sydney Morning Herald, a povestit că deşi la începutul carierei era interesat doar de joc, acum primează partea financiară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înainte, tenisul era doar plăcere. Când eşti tânăr joci pentru plăcere, competiţie. Acum e doar afacere. Sunt atâţia bani în joc.... Am câştigat mulţi bani în scurt timp şi acest lucru te poate afecta când eşti tânăr. Respect tenisul, dar trebuie să respect şi lucrurile din jurul acestui sport. Tenisul este bucuria mea. Dar eu vreau să joc tenis până când ajung să câştig destui bani", a spus Tomic.

În vârstă de 24 de ani, Tomic a câştigat trei turnee ATP în carieră. "Când aveam 15, 16 sau 17 ani, prioritatea mea era să mă bucur de joc. Acum este să câştig mulţi bani, pentru a mă opri şi a avea o viaţă frumoasă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.