Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, că punctul obţinut este binevenit şi că este mulţumit de toţi jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un punct binevenit. Puteam şi să pierdem meciul dacă nu apăra Victor penaltiul. Un meci bun. Ne-am apărat, am încercat… Nu e uşor împotriva unei echipe care pe teren propriu a pierdut foarte puţin în campionat. Mă bucur şi felicit jucătorii. Sunt mulţumit de toţi jucătorii. Aceste două remize în deplasare ne dau speranţă, ne dau încredere”, a spus Bergodi la Digi Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi gazdele au ratat un penalti pe final.

De la Sepsi, Gabriel Vaşvari a ratat, în minutul 90+1, un penalti acordat pentru un fault în careu.

În minutul 76, de la oaspeţi a fost eliminat Ebralidze. În minutul 83, şi de la Sepsi a fost eliminat un jucător, Răzvan Tincu, pentru un fault la Simonovski.     

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.