Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Rapid, scor 1-1, că formaţia sa a meritat să obţină doar un punct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dezamăgit, pentru că am pierdut două puncte. Când te opreşti şi nu mai joci mingea, cum am făcut în prima repriză, şi ai un om în plus, merităm ceea ce am luat, adică un punct. A doua repriză nu am mai jucat, nu am explicaţii. Am meritat numai un punct. Erau trei puncte foarte importante pentru noi. Am jucat numai pe contre şi se poate greşi. Este numai vina noastră dacă nu am câştigat acest meci. Încercăm să creştem ca echipă. Astăzi, din păcate, am meritat un punct”, a spus Bergodi la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FC Rapid a remizat, vineri, la Mioveni, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a egalat pe final şi a jucat o mare parte a partidei în inferioritate numerică.

Au marcat: Ioniţă ‘90+2 / Ştefănescu ‘50

În minutul 33, de la gazde a fost eliminat Albu pentru o intervenţie dură la Achahbar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.