Romario Benzar a declarat, duminică, după victoria cu CS Craiova, că el şi coechipierii lui au reuşit să-i învingă pe olteni deşi a simţit că arbitrajul a fost împotriva formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o victorie foarte importantă, am dovedit că suntem o echipă extrem de bună. Am pus în aplicare tot ce am  pregătit în această săptămână şi la final nu aveam cum să nu câştigăm. Când vii trei metri din spate şi se ridică ofasid după trei minute... M-au lăsat, m-am bucrurat şi apoi au ridicat. Cicâldău intră în mine direct, eu am mingea în cap şi el intră în mine şi mă dă de pe traiectoria mingii. A fost fault clar. La golul de 3-2 pe care l-am marcat nu pot să-mie xplic, ridici fanionul după două minute, ne-am bucurat, a anunţat şi crainicul golul, apoi s-au gândit că e ofsaid, hai să le dăm ofsaid. Am, simţit că sunt împotriva noastră. Dar şi cu acel gol anulat şi cu tot ce s-a întâmplat în această seară am demonstrat să suntem o echipă bună şi am învins. Noi vorbim mereu pe teren, ei vorbesc pe la televizor, nouă ne place să vorbim pe teren. Domnul Teja a ales foare bine (n.r. - echipa), felictări dacă am câştigat, a ales foarte bine!", a spus Benzar la Telekom Sport. 

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.