Românul Benny Adegbuyi l-a învins, sâmbătă, prin KO tehnic în runda a treia, pe marocanul Badr Hari, la gala de kickboxing Glory 76 de la Rotterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor. Plec imediat spre hotel, apoi abia aştept să ajung acasă să îmi strâng băiatul şi soţia în braţe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în faţa voastră şi mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător. Noapte bună”, a notat Adegbuyi pe Facebook după victorie.

Gala ar fi trebuit să aibă loc în iunie, dar a fost amânată de atunci de câteva ori, din cauza pandemiei de coronavirus. În octombrie, organizatorii anunţau că gala care fusese reprogramată în 7 noiembrie a fost amânată din nou deoarece Badr Hari a fost testat pozitiv cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.