Formaţia Şahtior Soligorsk a fost găsită vinovată de trucare de meciuri şi a fost deposedată de titlul naţional obţinut în Belarus în sezonul trecut, a anunţat Federaţia Belarusă de Fotbal (BFF), potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, echipei i s-au retras 30 de puncte în acest sezon şi i se vor retrage 20 de puncte în sezonul viitor, BFF constatând că oficiali ai clubului au organizat trucarea unor partide şi au oferit ilegal bani altor echipe din campionat.

Alte două cluburi, Energetik-BGU Minsk, locul doi în sezonul trecut, şi Belshina Bobruisk, au fost depunctate pentru implicarea în trucarea meciurilor.

Bate Borisov va lua locul echipei Şahtior Soligorsk în preliminariile ediţiei viitoare a Ligii Campionilor.

Sezonul de fotbal în Belarus se desfăşoară din martie până în niembrie.

Anul trecut, în august, CFR Cluj a întâlnit Şahtior Soligorsk în turul trei preliminar al Conference League, scor 0-0 în tur şi scor 1-0 în retur. Clujenii s-au calificat în play-off după rezultatele cu Şahtior.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.