Irina Begu consderă că prezenţa unui număr mare de suporteri români în sala de la Rouen va atenua presiunea publicului francez la întâlnirea din semifinalele Cupei Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem o echipă solidă şi puternică, unită. Avem şansele noastre şi sperăm să le luăm. O să dau tot ce e mai bun şi sper să câştigăm şi această întâlnire. Nu cred că este o schimbare în echipa de dublu. A fost schimbat numărul 5, vine acum Raluca, dar decizia se va lua în ziua de vineri. Deacamdată, nu se ştie cine va juca, echipele se pot schimba chiar şi în ziua meciului, vom vedea în funcţie de scor. Unitatea noastră este atuul, faptul că am fost întotdeauna unite şi ne-am motivat una pe celalaltă, asta  cred că a contat cel mai mult, parcursul nostru de la Budapesta în 2014, de când ne-am calificat, asta ne-a ţinut acolo. Vor fi şi foarte mulţi români, aşa că sunt sigură că nu vom simţi presiunea publicului francez. Zgura este un avantaj, este suprafaţa noastră favorită, dar şi ele joacă bine pe zgură. Va fi un meci foarte greu, dar noi sperăm să-l câştigăm. E greu de comparat Franţa cu Cehia, de fiecare dată a contat foarte mult cine a fost mai în formă, cine s-a simţit mai bine în ziua meciului, dar dacă joci în deplasare este mult mai greu pentru că ai susţinerea publicului şi asta avantajează echipele gazdă. Dar noi ne vom face treaba, nu contează impoitriva cui jucăm, sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum", a declarat Begu, la aeroportul Otopeni.

Întâlnirea Franţa - România din semifinalele Cupei Federaţiei va avea loc în sâmbătă şi duminică, la Rouen.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.