Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că acceptă să transfere şi fundaşi străini, dar numai dacă sunt sârbi, bulgari, ciprioţi, greci, ucraineni şi ruşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Studiem în România, să vedem români, dar i-am spus lui MM să caute... Mie îmi plac, dacă e să găsească ceva, un grec sau un sârb sau un rus, un cipriot, un bulgar, adică ăştia îmi plac mie mai mult. Străini, da, dar nu din orice ţară", a spus el. 

Întrebat dacă acceptă jucători numai din ţări ortodoxe, Becali a răspuns, râzând: "Nu, nu, nu, nu. Că nu vreau, că după aia e discriminare. I-am spus: Mă, Mihai, cauţi aşa: Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru, Ucraina. Din ţările astea, că de aici îmi place mie mai mult fotbalul. Adică sunt mai ieftini poţi să-i iei. Ha, ha, ha, ha."

Becali a afirmat că nu va ajunge la nicio înţelegere cu fundaşul sârb Bogdan Planici, care şi-a reziliat unilateral contractul.

"Cu Planici ce? Cu Planici a venit astăzi cineva că să terminăm conflictul cu 250.000 de euro. Asta i-am propus atunci. Pun clauză de 250.000 să joci până la final. Dar după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept nicio înţelegere. Să plătească zece milioane cine-l ia, că aşa are clauza. Că a făcut un lucru de mare mizerie", a adăugat patronul FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.