Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, că susţine introducerea arbitrajului video în Liga I, ca arbitrii să nu mai acorde penaltiuri echipei CFR Cluj, antrenată de Dan Petrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă face asta, e ceva în plus pentru a fi votat Gino. Cea mai mare problemă a fotbalului românesc este arbitrajul. Arbitrajul video ar rezolva această mare problemă. De ce? Pentru că nu vorbim aici de un ofsaid, de un fault la mijlocul terenului, vorbim de penalti acordat sau neacordat. Nu mai poate după aia niciunul să-i dea lui Dan Petrescu penalti, penalti, penalti. Nu mai pot ei să mai facă aşa. Plătesc eu singur toţi banii, numai eu, Steaua, ca să se implementeze asta, să terminăm odată, să nu mai primească Dan Petrescu penalti, penalti, penalti", a declarat Becali, la Pro X.

El a precizat că FCSB îl va vota pe Gino Iorgulescu la alegerile pentru preşedinţia LPF, care vor fi luni.

"Sorin Drăgoi nu are de ce să se întâlnească cu mine, pentru că noi i-am dat hârtie lui Gino. La mine e o chestiune sentimentală, eu pe Gino îl cunosc din tinereţe, din copilărie aproape, de la 18, 19, 20 de ani, poate sunt şi puţin subiectiv. A fost pentru mine pe la Bărbulescu, pe la şefi de poliţie pentru nebuniile pe care le făceam atunci. M-a ajutat, nu pot să trec cu vederea câte am avut cu el. Sunt sută la sută că Gino câştigă, are vreo zece cluburi care au dat hârtie că-l propun", a adăugat el.

Becali vrea să le stabilescă prime jucătorilor echipei antrenate de Nicolae Dică în funcţie de punctele acumulate în grupa G a Ligii Europa.

"Nu le-am promis încă pentru că trebuie să mă gândesc dacă la puncte... E şi o strategie, ca nu cumva ultimul meci, când o să avem 15 puncte să zică <ah, avem deja 15, nu mai contează>. Atunci în funcţie de puncte, dacă-l câştigaţi şi pe ăsta aveţi atâţia bani. Le spun primele la ultimului meci", a declarat el.

Comântând afirmaţia lui Dan Petrescu, conform căreia FCSB poate câştiga Liga Europa, Becali a spus: "Părerea mea e că Dan Petrescu a vrut să scoată în relief puterea Stelei ca să scoată în final în relief rezultatele lui la CFR. Cât de tare este CFR, dacă are patru puncte în faţa Stelei. Câştigarea Ligii Europa este aproape imposibilă, dar să ajungi în semifinale, în finală, nu e aşa de imposibil. E foarte greu, dar nu imposibil. E adevărat, s-a pripit puţin, dar nu a spus ceva cu şiretenie. Aşa a crezut la momentul ăla. L-a luat puţin gura pe dinainte, dar nu că a minţit sau să exagereze foarte tare".

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, că va ţine cu FCSB în partida cu Hapoel Beer Sheva, în ciuda faptului că este atacat şi criticat de conducătorii echipei rivale la titlu.

"Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa. Şi sunt convins că au şanse mari. Declaraţia pe care am dat-o, că pot câştiga Europa League nu a fost o intenţie de-a mea de a pune presiune. Am declarat ceea ce cred eu şi în continuare cred că ei pot câştiga grupa şi după aceea să ajungă cât mai departe. Au un lot pe care nu l-au avut de mult timp, foarte numeros şi cu multă calitate. Sper să câştige în seara asta, să adune puncte şi în viitor să avem din nou două echipe în Champions League, ceea ce ar fi bine pentru noi, ca să sperăm să ajungem în grupe", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Hapoel Beer Sheva, într-un meci din etapa a treia a grupei G a Ligii Europa, în care golurile vicecampioanei României au fost marcate de Harlem Gnohere, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Cu maximum de puncte acumulate în trei meciuri, FCSB mai are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea în şaisprezecimile Ligii Europa, în următoarele trei partide.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.