Gigi Becali a declarat, miercuri, că sunt interesate de Dennis Man trei grupări din Anglia, reprezentanţi urmând să fie prezenţi seara la meciul cu Dinamo, din Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Negocieri vor avea loc joi, a precizat Becali la Pro X, adăugând că şi el va fi prezent miercuri seară la meci.

“Nu că sunt foarte avansate negocierile, eu le-am transmis că dacă nu dau 15 milioane să nu se mai deplaseze. Şi faptul că s-au deplasat.. Şi nu numai 15 milioane. O să fie la meci diseară. Mâine ne întâlnim la negocieri. Nu pot să spun (n.r. – dacă este vorba de Norwich sau Sheffield). Sunt trei echipe din Anglia care-l vor pe Man. E prea serios şi prea bun ca să nu joace”, a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Vintilă: “Va rămâne Vintilă. Poate să rămână şi secund, care-i problema? Dacă-i zic stai secund o să asculte. Între creştini aşa e. Spuneau toţi să-l schimb şi am zis stai să vedem ce se întâmplă. M-am gândit că dacă am ajuns la zece puncte de primul loc deja e grav. S-a ajuns prea departe. Aşa că am zis că trebuie să facem schimbare, ceva”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.