Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, la Digi Sport, că la FCSB nu mai există jucători reprezentanţi de Anamaria Prodan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au rupt toţi contractul. Contractul sunt eu. Nu mă cunoaşteţi? Eu nu pun condiţii. Eu spun 'faci aşa' şi faci. Nu mai avea rost, nu se mai putea aşa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jigneşti aşa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici? Şi ce, dacă nu există club în lume aşa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Aşa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să ştie. Faci ce spune Becali. Păi, cum adică? Eşti certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă ştie toată lumea. Mă ştiţi toţi. Aşa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică faci ce spune Becali”, a spus Becali.

Gigi Becali s-a certat cu impresarul Anamaria Prodan în urma transferului atacantului Dennis Man la Parma. Deşi Prodan îl reprezenta pe Man, transferul a fost făcut prin intermediul lui Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.