Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi seară, că este mulţumit de jocul Stelei în meciul cu FC Zurich, scor 0-0, din etapa a patra a grupei L a Ligii Europa. Becali crede că Steaua mai are şanse de calificare în primăvara europeană şi a apreciat că echipa sa este cea mai bună din grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-a plăcut jocul din seara asta, nu am ce spune. Şanse mai sunt, batem pe turci şi pe Villarreal şi ne putem califica. Nu sunt dezamăgit, sunt mulţumit de joc. Mi s-a părut că FC Zurich a jucat pentru egal, dar e echipă bună. Noi avem nevoie de atacant, cu Tănase şi Alibec lucrurile vor sta altfel. Boldrin, De Amorim şi Popa mi se pare cam obosiţi. Din primăvară vine şi Alibec, e prea puternic, prea talentat să mai aibă nevoie de acomodare. Am încredere în echipa asta, îmi place jocul echipei. Nu suntem convingători la a marca, dar îmi place jocul. Din ce văd în grupa asta, noi suntem cei mai valoroşi", a declarat Becali la Sport.ro.

Formaţia Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei FC Zurich, în etapa a patra a grupei L a Ligii Europa.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

În celălalt meci al grupei L, Osmanlispor a învins Villarreal în deplasare, scor 2-1.

Clasamentul grupei L după patru etape este următorul: 1. Osmanlispor - 7 puncte, 2. Villarreal - 5 puncte, 3. FC Zurich - 5 puncte, 4. Steaua Bucureşti - 3 puncte.

Etapa a cincea (24 noiembrie, ora 20.00): Steaua Bucureşti - Osmanlispor şi FC Zurich - Villarreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.