Gigi Becali a declarat că nu mai crede în atacantul Florinel Coman şi a anunţat că a vorbit cu un impresar despre faptul că jucătorul este transferabil pentru suma de trei milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat la Pro X dacă mai crede în faptul că îl va vinde pe Florinel Coman cu 70 de milioane de euro, Becali a răspuns: "Nu. Am dat telefon la impresar şi am zis că am dat trei milioane pe el, dacă îi găseşte echipă, îl dau să scot banii. Îl dau cu cât l-am luat. Nu mai cred în el şi dacă nu mai cred în el, îl dau ca să scot banii".

În vârstă de 20 de ani, Coman este la FCSB din vara trecută, când a fost transferat de la FC Viitorul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.