Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că echipa lui Nicolae Dică a jucat ''ţurca" şi nu fotbal în prima repriză a meciului cu Lugano, scor 2-1, din etapa a doua a grupei G a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am întâlnit un adversar mai slab ca Dinamo. În prima repriză am jucat ţurca, nu am jucat fotbal. Nu pot să-mi explic ce a fost în prima repriză, o pun pe seama oboselii, ca la Dinamo. Important e că am câştigat puncte, bani, glorie. Man, Teixeira, Budescu...toţi sunt remarcaţi. De Niţă nu zic nimic...când remarci portarul înseamnă că nu dai valoare echipei. Niţă a fost numărul 1, pentru mine nu contează portarul. Cred că e de mers în primăvară din grupa asta. Mă interesează banii pe care îi iau şi coeficientul care ne propulsează în grupele superioare valorice, ca în viitor să fim cap de serie. Când am văzut ce a fost aseară (n.r. - Liga Campionilor) vom ajunge să jucăm cu ei, poftesc la asta", a declarat Becali la Digisport.

Becali a spus că îl urmăreşte cu mai multă atenţie pe Neymar decât pe Messi. "Neymar e mai mare ca Messi, jucătorii ăştia valoroşi te fac să te uiţi la fotbal, numai la Messi şi Neymar mă uit. Vreau să fim partenerii lor, nu putem să concurăm cu ei, să cădem cu ei în grupe, la anul vreau să cădem cu PSG, la asta mă rog. M-a impresionat până la lacrimi împăcarea lui Neymar cu Cavani. Când vezi că intervine dragostea, te impresionează".

Formaţia FCSB a învins, joi seară, la Lucerna, cu scorul de 2-1, echipa Lugano, într-un meci din etapa a doua a grupei G a Ligii Europa, în care a fost condusă cu 1-0.

Golurile au fost marcate de Bottani '14 pentru gazde şi Budescu '58 şi J. Morais '64 pentru FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.