Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Costel Enache de la Hermannstadt, pe care îl doreşte la formaţia sa, nu îi mai răspunde la telefon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit, el trebuia să vină, trebuia să facem o conferinţă de presă astăzi, să-i prezentăm şi pe Narcis şi pe Enache. El, Enache, nu a mai răspuns şi asta-i situaţia. Eu mă gândeam să rezolv situaţia cum este la lege şi la regulament. Am vorbit cu Enache şi mi-a zis: <Domnu' Gigi, trebuie să rezolvăm treaba asta!> L-am întrebat ce treabă. Regulamentul spune aşa: trebuie să dai jumătate din banii pe care i-ai luat. Câţi bani ai luat? <Zero> Păi trebuie să dai înapoi zero barat. Pleci de la Hermannstadt, antrenezi echipa frumos, nu o să stai pe bancă, o să stea Andonache, aşa i-am spus eu. El a zis că a înţeles, dar după aia... El un om mai cu bun simţ, mai ruşinos, mai cutare, probabil din respect bunul lui simţ a primat mai mult decât cariera lui şi o iau ca o calitate, nu ca defect. Dar trebuia să prevadă lucrurile astea, nu să nu mai răspundă la telefon după ce se precipită lucrurile. Nu trebuia să spună că vine. Nu stătea pe bancă (n.r. - până la rezolvarea litigiului la comisiile FRF), dar antrena echipa. Înseamnă că nu vrea Domnul ca Enache să fie antrenor. E posibil (nr. - să antreneze Andronache cu Vitoria Guimraes). Nu e corect să vină acum un antrenor dacă, Doamne fereşte, nu ne calificăm, el să tragă ponoasele necalificării. Sunt mulţi antrenori care vor să vină", a declarat Becali, la ProX.

Finanţatorul FCSB l-a criticat pe portarul Andrei Vlad, despre care a spus că va fi înlocuit de Cristian Bălgrădean de la meciul cu Vitoria Guimaraes.

"Nu am pierdut noi meciul. Meciul l-a pierdut el, săracul copil (n.r. - Vlad), că şi eu am fost prost şi am zis să-i dau încredere. La unul dintre goluri, trebuia să iasă pe centrare, dormea, la al doielea dormea mai tare. Probabil o să vedem şi la antrenamentele de portari, Narcis are misiunea, să vedem cum, mă, doarme un portar în poartă aşa? Înseamnă că el nu e antrenat bine, dacă doarme el aşa, în poartă. Va intra Cristi Bălgrădean de la următorul meci. Dar nici nu poţi să câştigi dacă ai câte două 11 metri pe meci nu le primeşti", a adăugat el.

FCSB caută antrenor de mai multe săptămâni, după demisia lui Bogdan Andone. Echipa este antrenată de Vergil Andronache, dar nu are rezultatele dorite de patronul Gigi Becali.

FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Pentru bucureşteni este al patrulea eşec consecutiv în primul eşalon, după 0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra şi 1-3 cu FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.