Gigi Becali a declarat, marţi, că fostul portar Helmut Duckadam, care a demisionat de la FCSB, a primit 300.000 de euro în zece ani, fără să facă nimic, şi a fost în 26 de deplasări cu echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în zece ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. Nu prea a venit la... Adică a venit de câteva ori. I-am dat un telefon să-l rog să se ocupe de portari. S-a dus o dată, nu s-a mai dus. Eu spun adevărul, nu-l acuz cu nimic. Deci, a luat 300.000 în zece ani, bani pe care i-a luat, pe care i-am dat eu. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. Pentru că el spune: <Nu am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate>. A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări în străinătate. El a fost invitat în toate, dar în unele nu a vrut să meargă. În unele chiar şi cu familia. Duckadam a luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic. I-am dat din banii mei pentru că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că dau la infinit banii mei. I-am spus: <Helmut, 500 de euro pe lună, rămâni cu ei>. Tot aşa, fără să vină. A zi că din orgoliu... Că 2.000 îi dădeam eu din mână, din banii mei. Dar nu mai pot să-i dau, că e situaţia care este, nu se ştie ce se întâmplă în lume", a afirmat omul de afaceri.

Becali a spus că ar fi dispus să vândă FCSB pe suma de 150-200 de milioane de euro: "(n.r. - Olăroiu) Trebuie să mai lucreze încă vreo 20 de ani prin China şi Mirel să mai lucreze prin emiratele şi el încă vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine asta. Dacă lucrează 20 de ani... Dar Mirel nu poate, poate Olăroiu. Mirel, dacă lucrează şi mai dă încă 12 milioane pe maşini şi încă şapte pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Olăroiu îi strânge banii. Bine, glumesc. La ora asta, în România, nu poate cineva să cumpere FCSB. Ca să cumpere FCSB, vorbesc serios acum, să zicem că pe mine m-ar îndoi poate la 150-200 de millioane. Poate aş vinde-o, deşi nu cred, pentru că nu vrea familia. Eu nu mai sunt aşa legat, dar nu vor fetele. Atunci le fac pe plac. Fata mică a zis că vrea ca tata să conducă până la 90 de ani şi atunci trebuie să-i fac pe plac. Cui să o dau, că sunt trei? O să văd care (n.r. - dintre gineri) sunt mai capabili şi ăla o să conducă. Nu să fie capabil, că sunt mulţi capabili, care are inimă de iubire, dragoste. Cine are dragoste, ăla va primi de la mine maxim. Dacă nu ai iubire, degeaba eşti capabil să conduci. Ăsta care e acum are dragoste dublu decât mine şi îi dau, slavă Domnului".

Patronul FCSB a explicat că nu poarăt mască, deoarece aceasta îi provoacă scăderea oxigenului şi imunităţii.

"Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: <Domnul Becali...> Şi nu fac propagandă împotriva... Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. <Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea.> Nu pun mască ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid. Aşa spun doctorii mei. Eu nu pun mască, că vreau imunitate. Nu mă poate obliga nimeni să-mi scadă imunitatea mea. Ce mă interesează pe mine ce spun nemţii sau cutare? Plus de asta, nu-mi place. Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Plus că nu am nicio problemă. De ce? Dacă mă duc la Sfântul Maslu. În fiecare vineri se face Sfântul Maslu. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid. Da? Mie mi-au spus doctorii: <Domnule Becali, nu pune, că scade oxigenul şi că scade imunitatea!> Şi nu pun, ca să nu-mi scadă imunitatea", a declarat Becali, în cadrul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe atacantul Sergiu Buş.

După conferinţă, Buş a semnat contractul, iar Becali a dat mâna cu el şi cu impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.