Patrnul FCSB, Gigi Becali, a declarat că mijlocaşul Ionuţ Vînă a fost schimbat în meciul cu CSU Craiova, din cauza faptului că a dat două pase greşite. Însă antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a afirmat că jucătorul a fost schimbat pentru a securiza avantajul avut în acel moment, 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte bucuros pentru că FCSB-ul a jucat în stil de mare echipă şi încep să cred ceea ce spuneau ei, pentru că eram îngrijorat. Spuneau că au făcut pregătirea ca în play-off să fim la formă maximă. Astăzi, e adevărat că au făcut presing sus, au fost în formă maximă. Să vedem dacă suntem şi cu CFR aşa. Avem o problemă în apărare. Vlad, părerea mea e că nu a greşit. La gol e prea din scurt şi prea de aproape, nu putea să aibă reacţie aşa ca să o prindă. Eu cred că e vina lui Panţîru. Vlad are o mică vină. Vlad e foarte bun la antrenament, dar trebuie să prindă încredere. Dacă va apăra două, trei meciuri va prinde încredere. Pentru ce să facă schimbări la pauză dacă echipa merge bine? Dacă vezi toţi jucătorii că joacă fotbal... Dar dacă vezi câte unul că stă pe teren şi greşeşte şi cutare. Ai văzut Vînă? A făcut două pase la adversar, la revedere, schimbat. (n.r. - despre faptul că Vintilă a declarat altceva) Eu nu am vorbit cu el, eu cred că de aia l-a schimbat. Alea două pase la adversar, bine că nu am luat gol. A ratat ăla, Koljici. Două pase de astea, te curăţă. Are calitate Vînă, dar dacă dai două pase la adversar, nu joci. Eu sunt bucuros că îşi revine echipa. Dacă merge bine antrenorul, nu mă bag. Petre are şanse să joace, dar acum e foarte important să joace jucătorii în formă maximă şi care sunt bine fizic. Eu cred că Petre va fi un mare atacant, dar acum nu e bine pregătit, aşa cred eu. Are toate calităţile să fie un mare atacant, nu cred că am greşit cu Petre. Mizez pe un ghinion la CFR, pentru că au avut multe noroace, şi în cupele europene. Pentru că puternici sunt, ce e al lor, e al lor. Nu vreau să răspund la întrebarea dacă mai are şanse Craiova la titlu, că nu vreau să spun ce gândesc. Nu mai vreau să vorbesc de alţi oameni La ora asta CFR e campioană 80 la sută şi noi 20, deci s-au consumat procentele", a declarat Becali, la Digi Sport.

Însă Vintilă a declarat altceva, privind motivul pentru care l-a schimbat pe Vînă, intrat pe teren în minutul 11, după accidentarea lui Olaru: "Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru, iar în momentul în care am condus, am vrut să securizăm cumva rezultatul şi l-am introdus pe Filip. Am vrut să închidem jocul, dar din fericire am mai marcat."

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 5 pe locul 2, la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, luni, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în această etapă. Partida s-a disputat fără spectatori, ca măsură de protecţie împotriva extinderii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus.

Au marcat: Oaidă '23 şi '57, Fl. Tănase '79, Man '84 / Bărbuţ '45.

În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 29 de puncte, FCSB - 26 de puncte, CSU Craiova - 26 de puncte, Astra Giurgiu - 24 de puncte, FC Botoşani - 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 22 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.