Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că atacantul Florin Tănase a petrecut cu alcool într-un club de noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă deranjează. E adevărat că e în timpul liber. Dar ceea ce faci în timpul liber spune despre tine. Ce faci în timpul liber aia faci după aia şi ca fotbalist. Dacă în timpul liber nu duci o viaţă curată, cuminte, liniştită cu familia ta şi te duci în cluburi şi bei şi fumezi, caracterul tău ăla e. Şi mă deranjează. Am vrut să-l sun aseară, dar avea telefonul închis. O să-l sun azi şi o să-i spun. <Gândeşte-te ce vrei să faci cu viaţa ta. Dacă în timpul liber te duci şi şi fumezi la club, nu o să ajungi mare fotbalist.> Şi nu o să ajungă. O să-i spun să aibă grijă şi cum îşi alege anturajul", a declarat Becali, la Pro X, adăugând că va rămâne căpitanul echipei.

Cancan a prezentat, vineri, imagini suprinse cu Florin Tănase petrecând până la 03.00 dimineaţa într-un club de noapte din Capitală, alături de Harlem Gnohere şi de Billel Omrani de la CFR Cluj.

Gigi Becali a afirmat că atacantul Harlem Gnohere ar putea ajunge în ţările arabe, la fel ca mijlocaşul Constantin Budescu.

"Tot în Arabia am dat o hârtie de un milion de euro. Marfa trebuie să o vinzi când are ea preţ. Acum are preţ că el a dat goluri şi acum putem să luăm bani pe el. Vreau altceva pentru Steaua, vreau un alt joc, vreau atacanţi mobili, care să alerge mult, să se demarce mult, să primească, să dea, vreau altceva, gen Rusescu, gen Nemec, ăştia sunt atacanţii pe care îi vreau, să alerge mult. Încă nu ne-am înţeles cu el (n.r. - cu Rusescu), dar vrem să-l luăm. Nemec dacă nu o să găsească, o să vină. Omrani, trebuie să dea comisia aia hotărârea. După aceea durează recursul o săptămână şi o să... Nu vreau să vorbesc de Omrani, dar dacă va rămâne liber şi va primi o hotărâre în favoare, Steaua vrea să-l ia. Alibec, Şumudică insistă pentru el. Numai că oamenii au informaţia şi i-au spus <ştim totul>. Ştiu despre el, despre mendrele lui. Ce este cert e că Alibec nu se va mai întoarce la echipa FCSB, în lot. I-am zis şi lui Reghecampf, dar a zis că are, am încercat şi cu el să fac ceva, dar a zis că are atacanţi foarte buni. Amorim, să vedem, poate îl dăm şi pe el pe acolo, pe la arabi. Vor veni jucători, dar am schimbat mentalitatea, nu mai vreau cantitate, vreau numai calitate. Nu vor mai veni la Steaua decât jucători valoroşi. Din Liga I îmi place numai Mitriţă, dar nu putem să-l luăm. E singurul jucător care ar face faţă la Steaua", a spus Becali.

Clubul saudit Al Shabab a anunţat transferul mijlocaşului Constantin Budescu de la FCSB. El a semnat un contract pe trei ani cu gruparea la care antrenor principal este Marius Şumudică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.