Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că face scandal dacă FCSB nu învinge cu cel puţin 3-0 formaţia Dunărea Călăraşi, în campionat. El a precizat că îşi desfiinţează echipa dacă va pierde meciul de duminică

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Normal, dacă luăm meciul în serios, trebuie să batem cu 70-0. Dacă nu îl luăm în serios, mâncăm bătaie, 1-0. 70-0 trebuie să le dăm. Eh, să nu le dăm 70, să le dăm numai 7 fără 0. Dacă pe Călăraşi îi bate de la 3 în jos, o să aibă cu mine mare scandal. Să vedeţi ce scandal au ei cu mine dacă îi bate de la 3 în jos! Dacă îi bate 2-0, mâine e scandal mare, o să vedeţi! Nu ca să jignesc pe Călăraşi, dar asta e valoarea lor. Dacă ia bătaie, desfiinţez FCSB. Rămân la Pipera, nu mai ies din curte. Dacă ne bate Călăraşiul, o desfiinţez. Dar e imposibil asta", a declarat Becali, la Digi Sport.

Meicul FCSB - Dunărea Călăraşi, din etapa a IX-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.