Gigi Becali a afirmat că atacantul Denis Alibec a fost cea mai mare povară pe care a avut-o la FCSB. Becali a precizat că transferul lui Alibec la Astra s-a făcut pentru suma de un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am mâncat bătaie cu Giurgiu, a fost bătaie de un milion de euro. Am mâncat bătaie, dar am câştigat un milion de euro. Dacă ei nu ne băteau pe noi, nu mai credea Niculae în campionat. Atunci, dacă ne-a bătut pe noi în prima etapă, Niculae a zis că trag la campionat şi l-a luat pe Albec, ca să tragă la campionat. Nu-mi pare rău că am mâncat bătaie, că am luat un milion şi am scăpat şi de o mare povară. Cea mai mare povară pe care am avut-o vreodată a fost ăsta, Alibec: 30.000 de euro pe lună cu taxe, e greu. Lasă milionul pe care-l pierdeam. Putem să luăm şi lucrurile bune. Eu i-am luat pe Alibec şi pe Budescu cu 2,45 milioane şi am primit trei milioane şi jumătate pe ei. Am câştigat un milion de la doi jucători", a declarat Becali, la Pro X.

Atacantul Denis Alibec a fost transferat, săptămâna trecută, de la FCSB la Astra Giurgiu, club cu care jucătorul a semnat un contract pe trei sezoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.