Gigi Becali a declarat, luni, că FCSB a cerut LPF şi FRF arbitri străini la meciurile cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii I. Totodată, FCSB a cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) să explice de ce a fost anulat golul marcat de Romario Benzar la meciul cu CSU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut demersuri pentru arbitri străini şi la ligă şi la federaţie. Am făcut şi o cerere oficială la comisa centrală de arbitri care sună în felul următor: <Vă rugăm respectuos, vrem să ştim doar, pentru ce s-a anulat golul>. Să ne spună ofsaid, fault, dar să ştim şi noi de ce. Că nu ştim. Trebuie să ne dea răspunsul, sunt obligaţi să ne dea răspuns", a declarat Becali, la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat de arbitrul Ovidiu Haţegan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.