Gigi Becali a declarat, joi, că Denis Alibec are o oferă din Franţa sau din Germania şi că, în cazul în care nu se concretizează, atacantul FCSB va merge la Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, impresarul s-a dus să negocieze salariul lui la Astra, dar m-a sunat Lovin şi a spus că are o echipă din Franţa sau din Germania, nu mai ţin minte bine, care mâine face ofertă oficală, pentru 1,7 milioane de euro. Mai aşteptăm o zi, care e problema. Şumudică mi-a spus că îl ia sută la sută în iarnă, să las şi procente la el, 20-25 la sută. Nu mai pot eu să-i spun lui Niculae <dă-mi, bă, şi procente>. Omul dă bani, ce mai, nu sunt eu cu procentele. Cealaltă echipă din Liga I era CFR Cluj. Un prieten de-al lui Nelu Varga m-a sunat şi mi-a spus: <Nelu Varga (n.r. - patronul CFR Cluj) m-a sunat pe mine şi mi-a spus să vorbesc cu tine că îl vrea pe Alibec>. L-am sunat eu şi i-am spus: <Bine mă, Nelule, care e treaba?> <Mâine îţi dau un răspuns.> Îmi spusese că i-a dat afară pe toţi şi mâine îmi dă un răspuns, în funcţie de ce spune antrenorul. Nu m-a sunat, înseamnă că nu-l mai vrea CFR-ul. Aşa mi-a spus, că i-a dat afară pe toţi. Nu l-am întrebat pe care toţi", a declarat Becali, la Digi Sport.

"Normal că îmi convine (n.r - ceea ce se întâmplă la CFR). Unii spun că Nelu Varga (n.r. - e patron la CFR). Eu am vorbit cu Nelu Varga şi mi-a zis: <Ne e niciun neamţ, eu... Ce neamţ, eu dau banii!> E posibil să mai aibă procente (n.r. - şi Arpad Paszkany). O avea vreo 20 la sută", a spus Becali, despre schimbarea antrenorului de la CFR Cluj şi despre adevăratul patron al grupării ardelene.

Becali a precizat că FCSB negociază cu un atacant şi că mai trebuie să achiziţioneze un fundaş central.

"Un atacant şi un fundaş central, aşa va fi! Că ne dăm peste cap, pe berbeleac, sută la sută va veni un atacant. Negociem şi acum cu unul. Cere atâta, mai dăm, mai lăsăm, dar sigur va veni un atacant, un nouar. Posibil şi un fundaş central. Vom aduce un atacant care nu va fi rezervă, nu va sta pe bancă, vom aduce atacant, atacant", a mai spus el.

Portughezul Antonio Conceicao a fost numit, joi, la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj, în locul lui Edward Iordănescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.