Bayern Munchen a anunţat miercuri că a încheiat de comun acord parteneriatul comercial cu compania Qatar Airways.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Contractul nostru cu Qatar Airways se încheie pe cale amiabilă, după cinci ani pasionanţi petrecuţi împreună", se arată într-un comunicat al celor două părţi publicat pe site-ul campioanei Germaniei.

"Bayern Munchen şi Qatar Airways au colaborat cu succes şi au învăţat multe unul de la celălalt", a comentat directorul general al Bayern, Jan-Christian Dreesen. De asemenea, patronul companiei aeriene, Akbar Al-Baker, a urat echipei "toate cele bune pentru viitor".

În 2021, fanii echipei Bayern au perturbat o adunare generală a clubului, cerând răspicat încetarea acordului cu compania aeriană. Clubul bavarez a fost ţinta unor critici tot mai vehemente în Germania înainte de Cupa Mondială. Doha a fost criticată pentru încălcarea drepturilor omului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.