Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul mondial la categoria uşoară a UFC, învingându-l, sâmbătă, la Las Vegas, prin ştrangulare, în repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor. Partida a fost urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Potrivit Reuters, ncidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia. Dana White, şeful Ultimate Fighting Championship (UFC), a declarat postului Fox Sports că trei membri ai stafului lui Nurmagomedov au fost reţinuţi de poliţie.

Din cauza incidentelor, White a refuzat să-i acorde centura învingătorului.

McGregor are 21 de victorii (18 KO) si patru înfrângeri în UFC, in timp Khabib Nurmagomedov a rămas neînvins, în cele 27 de meciuri disputate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.