Echipa under 23 de baseball a Cubei a revenit, luni, la Havana, cu doar jumătate din lot, 12 din cei 24 de jucători alegând să rămână în Mexic, unde au participat la Cupa Mondială, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Echipa Cubei de baseball care a terminat pe locul 4 CM under 23 a sosit la Havana cu 12 jucători, adică 50 la sută din cei care plecaseră”, a notat pe Twitter jurnalistul Francys Romero.

La sosirea jucătorilor, Raul Fornes, vicepreşedintele Institutului Sporturilor, i-a felicitat: “Veniţi acasă cu capul sus şi continuaţi să luptaţi pentru a fi jucători de baseball cubanezi”.

Întrăo declaraţie citită la sosire şi apoi publicată de cotidianul Jit, membrii echipei au afirmat că au revenit “în patrie cu satisfacţia de a fi fideli”. “Suntem recunoscători pentru semnele de afecţiune, încredere şi susţinere primite”, au precizat sportivii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.